Dit heb je gewoon nodig voor een poolparty!

Dit heb je gewoon nodig voor een poolparty!

Niks is leuker dan tijdens de warme dagen een zwembadfeestje organiseren. Vooral wanneer het erg warm is of als er een hittegolf is, heeft iedereen behoefte aan wat afkoeling. Zwembadfeestjes zijn erg leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen! Ben je jarig in de zomer? Je gaat toch niet je verjaardag binnen vieren? Maak er een waar feest van en nodig iedereen uit in het zwembad onder het genot van een hapje en drankje. Pak je pen en papier er maar bij: dit heb je nodig om jouw zwembadfeestje tot een groot succes te maken!

We gaan er even vanuit dat je al een zwembad hebt. Heb je deze nog niet? Kijk hier voor zwembaden voor alle leeftijden, van opblaaszwembaden tot opblaasbare jacuzzi’s.

Voor een geslaagde poolparty

 

Gebruik een zwembadpomp

Je gasten zijn natuurlijk hartstikke welkom op je zwembadfeestje, maar ze maken het zwembad er helaas niet schoner op. Je neemt een hoop vuil mee in het zwembad en hoe meer personen, hoe meer je hier last van hebt. Maak het jezelf gemakkelijk met een zwembadpomp. Deze filtert automatisch vuil uit het water. Zet deze bij voorkeur voorafgaand het bezoek aan en nadat ze zijn geweest. Zet je hem aan terwijl je er met zijn allen in zit, dan loop je gevaar dat er bepaalde deeltjes van de zwemkleding worden opgezogen, zoals touwtjes. Een zwembadpomp koop je al voor een paar tientjes.

Maak het veiliger én feestelijk met verlichting

Duurt jouw zwembad feestje tot in de late uren? Verlicht je zwembad met speciale zwembadverlichting. Niet alleen ziet dit er erg feestelijk uit, het zorgt er ook voor dat je goed kunt zien of er (scherpe) objecten in het water zitten en zorgt dus voor een stukje veiligheid. Daarnaast wil je natuurlijk niet uitglijden in het donker als je in- of uitstapt. Zo zijn er ook verlichtingen die tegelijkertijd een fontein zijn. Hoe leuk is dat? Is het zwembad feestje veranderd van gezellig naar wel érg gezellig? Switch je verlichting naar een romantische roze of rode kleur!

Drankje erbij? Niet in een glas!

Bij een zwembadfeestje horen natuurlijk drankjes. Of het nu cola is of een lekkere cocktail, met warm weer hebben we allemaal wel zin in wat hydratatie. De verleiding is groot om mooie wijn- of cocktailglazen erbij te pakken. Doe dit vooral niet. Valt er eenmaal een glas, dan zit je opgezadeld met glasscherven. Niet alleen is het vervelend om dit op je feestje op te ruimen, het is ook nog eens schadelijk voor je zwembad. Kies in plaats van glas voor papieren bekertjes of plastic wijnglazen.

Leuke opblaasbare gadgets

Wat is een zwembadfeest zonder opblaasbare gadgets? Saai! Kies uit een groot assortiment opblaasbaar speelgoed, oftewel opblaasbare producten. Het zwembad ziet er nog gezelliger uit met drijvende opblaasbare flamingo’s, een opblaasbare krokodil of een zwemband. Wat dacht je van opblaasbare bekerhouders? Ideaal om je drankje in te zetten. Er is ook steeds leuker opblaasbaar speelgoed te koop. Je vindt meer dan alleen opblaasbare ballen. Koop een leuke opblaasauto voor je kids, een opblaasbare vang- en gooiset of opblaasbare zwaarden of knuppels. Je moet je longen er even voor uitputten, maar dan is je zwembadfeestje zeker geslaagd!

Zwembadfeestje organiseren voor kids

Oké, laten we eerlijk zijn, wij volwassenen houden ook wel van een feestje. Maar zwembadfeestjes zijn natuurlijk ook helemaal geweldig voor kids. Is jouw zoon of dochter jarig in de zomer? Pak groots uit en nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit in de tuin voor een zwembadfeestje. Het kost je bijna niks en toch staat het garant voor een dag vol plezier. Koop het leukste opblaasspeelgoed, waterpistolen, strandballen, opblaasbare figuren en nog veel meer om het tot een geslaagd feestje te maken. Kleine kinderen? Vergeet de zwembandjes niet!

Ga jij binnenkort een zwembadfeestje organiseren?

Jong en oud opgelet: zwembad feestjes zijn het helemaal. We zoeken allemaal wel eens afkoeling op een warme zomerdag. En wat is er nu leuker dan dat samen met vrienden te doen? Zwembad gereed? Zet je favoriete summer playlist aan en zorg voor wat leuke zwembad decoraties. Genieten maar!