Comfortpool PH-plus vloeistof 1L

Home/Chloor, pH-waarde, Waterkwaliteit/Comfortpool PH-plus vloeistof 1L

Comfortpool PH-plus vloeistof 1L

4.50

Direct leverbaar:

Wanneer het water in jouw zwembad of jacuzzi een te lage pH-waarde heeft werkt het chloor minder goed, wat kan leiden tot irritatie van de ogen en huid of gezondheidsklachten. Met deze pH-min vloeistof kun je de pH-waarde van het water naar boven corrigeren.

Comfortpool pH-plus vloeistof is ook verkrijgbaar in een grote verpakking van 5 liter.

Direct leverbaar:

Artikelnummer: CP-54002 Categorieën: , ,

Beschrijving

De pH-waarde geeft de zuurtegraad van het zwembadwater aan. Een goede pH-waarde voor zwembadwater ligt tussen de 7,0 en 7,6 (ideaal is 7,2). Wanneer jouw zwembadwater een te lage pH-waarde heeft werkt het chloor niet meer goed, waardoor het water niet meer optimaal wordt gedesinfecteerd. Op deze manier kan er alg- en kalkvorming in het bad ontstaan en kunnen je ogen en huid geïrriteerd raken tijdens het zwemmen.

Comfortpool pH-plus vloeistof is een sterk geconcentreerde vloeistof die geen resten in het zwembad achterlaat. Het is niet corrosief en tast het de zwembadliner of andere onderdelen niet aan. De pH-plus vloeistof is compatibel met elk type zwembadfilterpomp, en kan zonder problemen in combinatie met andere waterkwaliteit-producten worden gebruikt.*

Dosering: om de pH-waarde van 1 m³ water met 0,2 te verhogen heb je 20 ml pH-plus vloeistof nodig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Comfortpool PH-plus vloeistof 1L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.