Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons + gratis 4 hoofdsteunen |

Home/Opblaasbare jacuzzi/Opblaasbare jacuzzi met bubbels/Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons + gratis 4 hoofdsteunen |

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons + gratis 4 hoofdsteunen |

799.00

Direct leverbaar:

Als u graag even lekker wilt ontspannen is een jacuzzi wel zo fijn. De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is zeker een aanrader. Als u in dit warme bad zit kunt u heerlijk relaxen in warm water met duizenden thermische bubbels. De donkergekleurde jacuzzi wordt geleverd met luxe accessoires met onder andere hoofdsteunen en verlichting. Uiteraard wordt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons gratis bij u thuisbezorgd.

Voordelen
+ Met bubbelstand.
+ Verwarming tot circa 40 graden.
+ Met ingebouwde filterpomp en verwarming

Even wachten met bubbelen nog! Op dit moment heerst er een enorme drukte. Levertijd is 2 tot max 4 werkdagen werkdagen. Onze excuses!

Direct leverbaar:

Artikelnummer: 2840655NL Categorieën: ,

Beschrijving

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is een geschikte jacuzzi als u heerlijk wilt ontspannen. Dit model zorgt voor warm water en heerlijke bubbels. Dat is alles wat u nodig heeft na een zware dag. De jacuzzi kunt u gemakkelijk opzetten. Er is namelijk een ingebouwde opblaaspomp aanwezig, waardoor zelf blazen of pompen niet nodig is. Bovendien zijn de wanden van deze jacuzzi gevuld met lucht. Dat zorgt voor een isolerende werking waardoor warm water langer warm blijft. Naast accessoires ontvangt u ook een isolerend afdekzeil en een grondzeil. De levertijd bedraagt slechts een dag, dus u kunt al snel genieten van uw heerlijke jacuzzi.

Voordelen

 • Massage door de verwarmde bubbels;

 • Geleverd inclusief verlichting;

 • Inclusief comfortabele hoofdsteunen;

 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmd worden;

 • Stevige wanden, gevuld met lucht;

 • Gemakkelijk in elkaar te zetten;

 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 4

 • PureSpa Therapy: Bubbels Plus
 • Inhoud: 795 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C

 • Opwarming: 1,5° à 2,5°C per uur

 • Binnenmaat: Ø 145 cm

 • Buitenmaat: Ø 196 cm

 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

 • Stroomverbruik per onderdeel, per uur
 • Verwarming: 2,2 kW

 • Bubbelpomp: 800 W

 • Filterpomp: 50 W

 • Hardwatersysteem: 10 W

De heerlijke bubbeljets

Aan de onderzijde van deze jacuzzi is een bubbelsysteem geïnstalleerd. Hier komen heerlijke bubbels omhoog stromen en dat zorgt voor heerlijke ontspanning. Het heeft een verkwikkende en therapeutische werking. Er wordt gebruikgemaakt van warme lucht in plaats van koude lucht. Dat zorgt voor extra veel spanning en comfort. Dat onderscheidt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons ook van andere jacuzzi’s.

Warm water tot 40 graden Celsius

U kunt de watertemperatuur instellen tussen de 20 en 40 graden Celsius. In de motorunit is namelijk een verwarmingselement geïnstalleerd. Het instellen van de temperatuur werkt erg eenvoudig. Het water warmt iedere keer zo’n 1,5 tot 2,5 graden Celsius per uur op. U kunt dus vlot genieten van lekkere watertemperaturen.

Inclusief hoofdsteunen en verlichting

De vierpersoons navy jacuzzi is de meest complete jacuzzi in het assortiment. De vierpersoons jacuzzi is voorzien van luxe extra’s voor de ultieme wellness-ervaring. U krijgt onder andere verlichting én twee comfortabele hoofdsteunen voor de spa erbij. De lamp plaatst u onder water op de wand van de jacuzzi, vervolgens verlicht hij het bubbelende water in wit licht of een leuk kleurtje! Zo wordt ’s avonds bubbelen écht een feest. Dit LED licht is eenvoudig te monteren op de Intex Pure Spa Bubbel. Het licht wordt op de uitlaat van het bad gedraaid. Deze versie werkt met 3 AAA batterijen (niet meegeleverd) en heeft een automatische modus waarin de verlichting na 2 uur uitgaat. U kunt de verlichting op 1 kleur laten staan of telkens van kleur laten wisselen.

Stevig materiaal

Zowel de wanden als de bodem zijn gemaakt van stevig materiaal. Er is namelijk gebruikgemaakt van drie lagen gelamineerd pvc-materiaal. Alhoewel dit een opblaasproduct is, is het een zeer stevig product. Daarmee kan het tegen een stootje. Ook de binnenzijde van de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is voorzien van stevig materiaal. Hier zijn namelijk duizenden polyester vezels in verwerkt. Dit noemt men de zogeheten Fiber-Tech technologie. De wanden zijn hierdoor extra stevig.

Filtersysteem

Uiteraard wilt u genieten in warm water, maar ook in schoon water. Daarvoor is er een handig filtersysteem. Dit is de cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond in uw jacuzzi. Tijdens het rondpompen wordt het vuil verwijderd. Het vuil blijft achter in de cartridge, welke u gemakkelijk kunt reinigen. Standaard ontvangt u maar liefst twee cartridges bij uw bestelling. Eventueel kunt u nog extra setjes bestellen in onze shop.

Chloor

Om het water schoon en hygiënisch te houden is er een chloorsysteem toegevoegd. Chloor doodt de bacteriën en voorkomt schimmels en algen in het water. U kunt dus met een gerust hart in uw jacuzzi zitten. U kunt de chloortabletten er los bijbestellen. De chloordrijver dobbert zodoende rustig in het water. Zo houdt dit uw spa in goede conditie. De chloortabletten vindt u uiteraard in onze shop. Het is raadzaam om hier direct een setje van te bestellen als u uw jacuzzi bestelt.

Wat zit er in het pakket?

Indien u de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons bestelt, ontvangt u de volgende onderdelen:

 • Een opbergtas waarmee u uw jacuzzi kunt vervoeren en opbergen;

 • Een grondzeil waarmee u de onderzijde van uw jacuzzi beschermt;

 • Het afdekzeil waarmee u vuil uit het water houdt en het warmteverlies beperkt tot een minimum;

 • Dubbele hoofdsteunen voor heerlijk comfort en fijne ondersteuning;

 • Multi-color led verlichting: wit licht, gekleurde licht of wisselende kleuren. U bepaalt het helemaal zelf!

Video

Afmetingen en benodigde vrije ruimte

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 145 centimeter breed. Inclusief de motorunit heeft u zo’n 280 x 200 centimeter ruimte nodig. Zorg voor een stevige ondergrond en gebruik het grondzeil als u de jacuzzi opzet. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Download de handleiding

Als u uw Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons bestelt ontvangt u hierbij uiteraard een handleiding. Echter kunt u de handleiding ook online downloaden via de officiële website van Intex. In de handleiding treft u alle informatie voor het opzetten van uw jacuzzi. Klik hier om deze direct te downloaden.

Garantie

Standaard wordt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons geleverd met een jaar garantie. Daarnaast krijgt u nog een 1 jaar Intex service. In totaal kunt u op die manier genieten van 2 jaar garantie.

Extra informatie

Gewicht 46 kg
Merk

Geschikt voor

4 volwassenen

Inclusief grondzeil

Ja

Capaciteit

795 liter

Inclusief afdekzeil

Ja

Inclusief pomp

Ja

Afmetingen

Garantie

1 jaar garantie + 1 jaar Intex service