Intex Massage & Bubbel jacuzzi | 2020 serie | Direct leverbaar

Home/Opblaasbare jacuzzi, Opblaasbare jacuzzi bubbels & jets, Opblaasbare jacuzzi met bubbels/Intex Massage & Bubbel jacuzzi | 2020 serie | Direct leverbaar

Intex Massage & Bubbel jacuzzi | 2020 serie | Direct leverbaar

1,150.00 979.00

Oeps, dit product is een hardloper en is helaas niet meer leverbaar.

De nieuwste generatie Whirlpools van Intex | 2020 model

De nieuwe generatie whirlpools van INTEX biedt u een wellnessbeleving op het hoogste niveau. De Pure Spa van Ø 196 cm x 71 cm biedt plaats aan maximaal 4 personen. 100 luchtsproeiers, een krachtige 2200 W-verwarming, een circulatiepomp met een vermogen van 1.741 en een geïntegreerd kalkbeschermingssysteem zorgen voor maximaal plezier met minimale inspanning. Zeer sterk 3-laags gelamineerd vinyl gecombineerd met de gepatenteerde Fiber-Tech © -constructie beloven optimale stabiliteit en duurzaamheid van uw whirlpool. Een afsluitbare isolerende hoes zorgt voor veiligheid en verlaagt de verwarmingskosten tot een minimum.

Aangepaste levertijden. levertijd 1 tot 3 werkdagen

Oeps, dit product is een hardloper en is helaas niet meer leverbaar.

Beschrijving

De nieuwste generatie Intex van dit moment, de Bubbel en Massage jacuzzi. Dit wordt puur genieten in uw tuin, heerlijk relaxen in het warme water terwijl u de nieuwste technologie bubbel en massage van honderden warme bubbels of masserende stralen, of natuurlijk allebei! De Bubbel en Massage 2020 serie is geschikt voor 4 personen  en zorgt voor een ultiem gebruiksgemak. Met de Bubbel en Massage 2020 serie heb een een complete wellness-ervaring in uw achtertuin. Dit model beschikt over een ingebouwde opblaaspomp, dus u hoeft niet zelf te blazen of te pompen. Bovendien zijn de wanden van deze opblaasbare jacuzzi voorzien van lucht. Lucht heeft een isolerende werking waardoor het water gemakkelijker op de juiste temperatuur komt. U kunt dus snel genieten van uw jacuzzi-ervaring.

Voordelen

 • Massage van verwarmde bubbels

 • Zeer stevige wanden, kan zonder inzakken op gezeten worden

 • Met Energy Efficient spa cover

 • Water kan tot 40°C verwarmen

 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water

 • Makkelijk en snel op te zetten

 • 2 vervangbare filterpatronen.

 • Geïntegreerd kalkbeschermingssysteem.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 4

 • PureSpa Therapy: Bubbels en Massage

 • Inhoud: 795 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C

 • Opwarming: 1,5° à 2,5°C per uur

 • Binnenmaat: Ø 145 cm

 • Buitenmaat: Ø 196 cm

 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

 • Stroomverbruik per onderdeel, per uur
 • Verwarming: 2,2 kW

 • Bubbelpomp: 800 W

 • Filterpomp: 50 W

 • Besturingseenheid met ingebouwde verwarming, opblaassysteem en instelbaar bedieningspaneel met kanteltoets.

 • Eenvoudige bediening via de aanraakknoppen, stille pomp.

I.v.m. de grote vraag is de levertijd 1 tot 3 werkdagen.

De levertijd van een de Intex jacuzzi is het allerbelangrijkste, je wilt niets lever dan dat deze de volgende al wordt bezorgd. Daar doen wij dan ook alles aan! Landelijk hebben we meer meer dan 400 Intex Bubbel en Massage direct leverbaar. Dit is de grootste voorraad in Europa!

Pinnen bij levering is nu ook mogelijk

Online een opblaasbare jacuzzi kopen kunt u betalen op het moment dat de goederen worden afgeleverd. Het geld kunt u gemakkelijk en veilig pinnen bij de chauffeur. Hij heeft hiervoor een mobiel pinapparaat bij zich.

Intex jacuzzi Bubbel en Massage

De jacuzzi beschikt over maar liefst 100 bubbeljets aan de onderzijde. Via deze weg komen de bubbeltjes omhoog en dat zorgt voor een heerlijke bubbelmassage. In tegenstelling tot de meeste andere jacuzzi’s biedt de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen wél warme bubbels. Dat zorgt voor extra ontspanning en nog meer comfort.

Handige kantelbare display en instelbaar bedieningspaneel met kanteltoets.

De Intex PureSpa beschikt over een verwarmingselement die het water kan opwarmen tot maximaal 40 graden Celsius. U kunt kiezen uit een watertemperatuur tussen de 20 graden Celsius en 40 graden Celsius. Per uur kan verwarmt het water zo’n 1,5 tot 2,5 graden Celsius op. Daarmee bereikt u de gewenste temperatuur binnen no-time. Besturingseenheid met ingebouwde verwarming, opblaassysteem en instelbaar bedieningspaneel met kanteltoets tevens is het bedieningspaneel zeer eenvoudig te bedienen via de aanraakknoppen, stille pomp.

Gepatenteerde Fiber-Tech ©

Zeer sterk 3-laags gelamineerd vinyl gecombineerd met de gepatenteerde Fiber-Tech © -constructie beloven optimale stabiliteit en duurzaamheid in een schitterende design kleur grijs. Dankzij het Fiber-Tech materiaal gaat de spa extra lang mee, ook bij intensief gebruik. De opblaas jacuzzi vormt een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak!

Stevige materialen

Vergeet de Jay-Z jacuzzi of andere merken, met de Intex 2020 Bubbel en Massage jacuzzi haalt u een topmerk ‘A-merk’ bubbelbad in huis, de ideale upgrade voor jouw tuin. Tientallen verwarmde bubbeljets zorgen voor ontspanning en een heerlijke massage.

intex heeft rekening gehouden met het intensieve gebruik van de jacuzzi, De jacuzzi is voorzien van is drie lagen dik gelamineerd pvc ‘Fiber-Tech’, deze jacuzzi kan bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje absoluut tegen een stootje. Het duurzame materiaal staat garant voor intensief gebruik. De wanden van deze jacuzzi zijn niet alleen voorzien van lucht, maar ook met duizenden vezels. Dit noemt men de zogeheten Fiber-Tech technologie. De wanden worden hierdoor extra stevig waardoor er met gemak 4 personen in passen.

Filtersysteem

Het is natuurlijk van groot belang dat het water schoon is. Daarvoor is er een ingebouwd filtersysteem aanwezig. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van een filterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat al het vuil verdwijnt. Het vuil blijft in de cartridge achter waardoor het ook erg gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ervoor dat u de cartridge met enige regelmaat reinigt zodat dit goed kan blijven werken. Standaard krijgt u maar liefst twee filtercartridges meegeleverd. Als u de ene aan het reinigen bent kunt u de andere dus toevoegen aan het systeem. Heeft u nog meer cartridges nodig? Bekijk dan onze onderhoudsartikelen en toebehoren.

Chloor

Om het water schoon, gezond en hygiënisch te houden is het van belang dat u chloor gebruikt. Chloor zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden. Ook schimmels en algen maken hierdoor geen kans in uw Intex PureSpa Bubbel en Massage jacuzzi voor 4 personen. Eventueel kunt u chloortabletten (apart) bestellen. Dit kunt u toevoegen aan de meegeleverde chloordrijver. Deze dobbert in uw jacuzzi en zorgt voor een chloor laag in het bad. Zo blijft uw opblaasbare jacuzzi altijd in optimale conditie.

Video

Afmetingen jacuzzi

De Intex PureSpa Bubbel en massage 2020 serie jacuzzi voor 4 personen heeft een doorsnede van 196 centimeter. De binnenzijde is 145 centimeter breed. Het is raadzaam om 280 x 200 centimeter vrij te maken in uw tuin. In principe kan deze opblaasbare jacuzzi overal staan, maar het is belangrijk om te kiezen voor een stevige ondergrond. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Extra informatie

Gewicht 48 kg
Productgroep

Merk

Afmetingen

,