Ga voor de beste spa waterbehandeling met AquaFinesse

Ga voor de beste spa waterbehandeling met AquaFinesse

Heb je een opblaasbare jacuzzi in huis? Dan is het verstandig om regelmatig het water te reinigen. Ga voor het beste waterbehandeling, ga voor AquaFinesse. AquaFinesse is zeer effectief voor optimaal wateronderhoud. Het is een van de meeste populaire merken in de jacuzzi en zwembad wereld en dat is zeker niet zonder goede redenen. Één keer per week kun je met het gebruik van AquaFinesse je water weer helemaal schoon en zuiver maken. Gebruik niet langer meer gevaarlijke chemicaliën en verspil niet meer uren aan lange reinigingen. Maar wat is AquaFinesse? Wat doet AquaFinesse precies? En hoe moet je deze waterbehandeling gebruiken? Lees snel verder!

Aquafinesse pakt de biofilm aan.

Niet alleen jij houdt van de warme temperatuur van een opblaasbare jacuzzi. Ook bacteriën vinden dit heerlijk en zullen zich gaan nestelen in het bad. Dit veroorzaakt vies water in de opblaasbare jacuzzi. Deze bacteriën zijn uiteraard niet goed voor je gezondheid, dus deze wil je zo snel en effectief mogelijk verwijderen. Bacteriën nestelen zich in de zogenaamd biofilm. Biofilm is een laag aan de wand van je jacuzzi bad. Het is een kleverige laag die aan de binnenkant van het leidingwerk zit. Deze laag kun je niet zien zitten, maar zit er helaas zeker wel. Bij het reinigen van je jacuzzi gebruik je ontsmettingsmiddelen zoals chloor. Chloor richt zich direct op de bacteriën, maar AquaFinesse pakt juist die biofilm aan.

Werking van Aquafinesse

De waterbehandeling van Aquafinesse maakt de biofilm compleet kapot. Daarnaast pakt Aquafinesse ook de genestelde bacteriën aan. Wanneer deze biofilm kapot wordt gemaakt, zullen bacteriën zich hierdoor minder makkelijk ontwikkelen. Verder zal dat ook betekenen dat ze zich minder snel zullen voortplanten. Wanneer deze biofilm verwijderd wordt, zullen middelen als chloor ook beter hun werk kunnen doen. Je hebt hierdoor dus ook minder ontsmettingsmiddelen als chloor nodig, omdat je het probleem direct bij de kern aanpakt. Zo bespaar je direct kosten op ontsmettingsmiddelen.

Zo gebruik je Aquafinesse

Aquafinesse kost je slechts 5 minuten per week. Verspil niet langer je kostbare tijd aan urenlange grondige reiniging. AquaFinesse doet alles voor je. De waterbehandeling bestaat uit 2 stappen. Ten eerste stop je een chloortablet of chloorpoeder in de chloordrijver of het aparte vakje in je jacuzzi hiervoor. De AquaFinesse voeg je toe via een maatbekertje. De hoeveel AquaFinesse die je moet gebruiken staat precies aangegeven op de verpakking. Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van de grootte van je bad. Daarna voeg je de AquaFinesse toe aan het water. Zolang er nog chloor in de chloordrijver zit, kun je Aquafinesse wekelijks aan het water toevoegen. Wanneer je het AquaFinesse pakket besteld, vind je hier ook chloortabletten in. Wil je het leidingwerk of de filter reinigen, dan zijn daarvoor speciale AquaFinesse producten voor verkrijgbaar. Er is een ruim assortiment aan AquaFinesse producten beschikbaar. Zo is er voor ieder onderdeel van een jacuzzi een perfect en effectief reinigingsmiddel beschikbaar. Ga voor een kwaliteitsproduct dat een gewenst resultaat oplevert, ga voor AquaFinesse.