Je opblaasbare jacuzzi in termijnen betalen, handig toch?!

Je opblaasbare jacuzzi in termijnen betalen, handig toch?!

Opblaasbaarjacuzzi.nl heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met een kredietmaatschappij die gespecialiseerd is in fractionele betalingen. Opblaasbaarjacuzzi.nl biedt zijn klanten vanaf 18 februari 2021 ook een betalingsregeling aan voor het kopen van een opblaasbare jacuzzi en/of accessoires in meerdere termijnen.

Alle nieuwe klanten en bestaande klanten kunnen gebruik maken van deze nieuwe dienst op de website van Opblaasbaarjacuzzi.nl. Bij online betalen kunnen klanten ervoor kiezen om de kosten van hun opblaasbare jacuzzi te verdelen in verschillende termijnen voor een bedrag van maximaal 5000 euro.

Zo willen we via deze dienst een antwoord bieden op een grote vraag van klanten. Het bedrijf hoopt dat deze samenwerking “het voor onze klanten heel gemakkelijk zal maken om hun opblaasbare jacuzzi te kopen en ervoor te kiezen om in 1 of 36 termijnen te betalen.”

De dienst is volgens de eigenaren een extra voorziening die aangeboden wordt aan klanten, naast de reeds bestaande flexibiliteit. “Onze klanten zullen op die manier hun familieleden in de zomer of winter heerlijk genieten van de luxe van een opblaasbare jacuzzi ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd hun budget beheersen”. Daarnaast houdt niemand er van een groot deel van zijn maandsalaris of spaarrekening te besteden voor de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi. Met onze unieke samenwerking is dit nu verleden tijd.”

images