5 redenen om een opblaasbare jacuzzi te kopen

Opblaasbare jacuzzi kopen? Waarom een opblaasbare jacuzzi kopen?

5 redenen om een opblaasbare jacuzzi te kopen

Wil je genieten van heerlijk avonden in een opblaasbare jacuzzi, maar weet je niet waar je deze opblaasbare jacuzzi zou moeten plaatsen? Zou een vaste jacuzzi in de weg staan? Of heeft een normale jacuzzi een te hoog prijskaartje voor je? Ga dan voor een opblaasbare jacuzzi! Dit is de ideale oplossing voor al je problemen. Hierbij 5 redenen om een opblaasbare jacuzzi te kopen.

Reden 1: Zet de opblaasbare jacuzzi op waar en wanneer je maar wilt

Zonder moeite kun je de opblaasbare jacuzzi opzetten waar en wanneer je maar wilt. Dit is natuurlijk het grootste voordeel van een jacuzzi die opblaasbaar is. Staat er een prachtige zomerweek voor de boeg? Draai dan de luchtklep van de opblaasbare jacuzzi open en laat het vollopen met lucht. Zorg dat de jacuzzi tot ongeveer 85% van de totale capaciteit wordt opgeblazen. Daarna kun je een luchtdrukmeter raadplegen voor een juiste luchtdruk. Is deze luchtdruk te hoog, dan kan dit schadelijk zijn voor de jacuzzi.

Reden 2: De opblaasbare jacuzzi neemt geen plek in beslag

Een opblaasbare jacuzzi is niet alleen makkelijk om op te zetten, maar ook om af te breken. Heb je het bad niet nodig, dan is het ook weer zo opgeruimd en neemt het verder geen plek in beslag. Berg het eenvoudig op in de schuur. Zorg er wel voor dat je de jacuzzi zorgvuldig opbergt. Stop het terug in de verpakking waarin je het gekocht hebt. Zorg dat er geen scherpe voorwerpen zijn die de jacuzzi zouden kunnen beschadigen. Een opblaasbare jacuzzi is gemaakt van PVC, een materiaal waar muizen graag aan knagen. Zorg er daarom voor dat muizen hier op geen mogelijkheid bij kunnen komen.

Reden 3: De opblaasbare jacuzzi is stevig en stabiel

Je zou het misschien niet verwachten, maar een opblaasbare jacuzzi is ontzettend stevig en stabiel. Het is niet net als een opblaasbaar zwembad dat je van vroeger kent. De wand van de jacuzzi is zo ontzettend stevig, dat je zelfs op de rand kunt leunen. Daarnaast kan dit bad zeker tegen een stootje. Ook zal het niet zomaar wegwaaien bij een harde windvlaag.

Reden 4: Ontspan volledig met een opblaasbare jacuzzi

Is er iets beters dan een eigen jacuzzi in je tuin hebben staan? Je komt terug van een drukke werkdag en het water is al op een heerlijk warme temperatuur. Je kunt eventueel gebruiken maken van ontspannende aroma’s om helemaal tot rust te komen. Laat alle stress en spanning van je afglijden. Een bad in je eigen opblaasbare jacuzzi draagt ook zeker bij aan een goede nachtrust

Reden 5: Ga voor een betaalbare optie met een opblaasbare jacuzzi

De kosten van een vaste jacuzzi kunnen erg hoog zijn, terwijl je een opblaasbare jacuzzi al kunt aanschaffen voor enkele honderden euro’s. Geniet van een heerlijke opblaasbare jacuzzi en volledig ontspanning voor slechts een fractie van de prijs. Het is daardoor geen enorme investering. Veel opblaasbare jacuzzi’s zijn beschikbaar voor 4 personen, wil je liever iets meer ruimte tijdens het bubbelen kies dan voor een 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Zo is een jacuzzi een mooie aankoop voor een gezin. Ook voor een vriendengroep is een opblaasbare jacuzzi een mooie investering die je samen als groep zou kunnen doen. Denk aan alle geweldige zomeravonden en feestjes die je met je vrienden kunt doorbrengen in een opblaasbare jacuzzi. Deel je de kosten, dan betaal je allemaal maar een fractie van de prijs.

Top 3 meest verkochte opblaasbare jacuzzi’s