5 tips om van de zomer extra van jouw eigen jacuzzi te genieten

5 tips om van de zomer extra van jouw eigen jacuzzi te genieten

Niets is lekkerder dan in de zomer van jouw eigen opblaasbare jacuzzi te genieten. Toch kan het zijn dat niet iedereen zin heeft in een bubbelsessie als het erg warm buiten is, waardoor de opblaasbare jacuzzi amper gebruikt wordt. Dit is erg zonde, want als je een jacuzzi in de tuin hebt staan wil je hier natuurlijk zo veel mogelijk gebruik van maken. Toch kun je ook in de zomer van jouw eigen opblaasbare jacuzzi genieten, zonder dat je het al te warm krijgt. In dit artikel geven wij jou 5 tips om deze zomer extra te genieten.

Handige tips voor meer bubbelplezier!

Bubbel tip 1: Kies bewust een moment.

Ook tijdens een hittegolf zijn de ochtenden in de zomer nog lekker koel. Dit is dan ook het perfecte moment om lekker in de opblaasbare jacuzzi te stappen. Zo kun je bijvoorbeeld even lekker bubbelen voordat je aan de rest van jouw dag begint. Door ’s ochtends van jouw opblaasbare jacuzzi gebruik te maken begin je de dag ontspannen en stimuleer je jouw spieren voordat je aan het werk gaat. Hierdoor voel jij je de hele dat energieker en fitter, ondanks dat het overdag erg warm kan worden. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om in de avond gebruik te maken van jouw opblaasbare jacuzzi. Zodra de zon onder is zullen de temperaturen namelijk al snel dalen, waardoor een spamomentje erg ontspannen kan zijn. Je kunt alle stress van de dag verwerken, zeker als je een fijne spa geur gebruik om te ontspannen.

Bubbel tip 2: Kies voor een lagere temperatuur van het jacuzzi water.

Het water in jouw opblaasbare jacuzzi is natuurlijk warm en soms zelfs heet, net wat jouw voorkeur is. Toch kun je er ook voor kiezen om in een lagere temperatuur te gaan zitten, de temperatuur is namelijk niet standaard en eenvoudig in te stellen. Als je in de zomer van jouw opblaasbare jacuzzi wilt genieten is het aan te raden om de temperatuur te verlagen tot een temperatuur die onder jouw lichaamstemperatuur van 34 graden Celsius ligt. Hierdoor kun jij jouw opblaasbare jacuzzi ook op het heetste moment van de dag gebruiken en zal het jacuzzi water lekker verfrissen aanvoelen.

Bubbel tip 3: Houd je eigen grenzen in de gaten

Zeker als je in de zomer van jouw opblaasbare jacuzzi gebruikt maakt is het belangrijk om jouw grenzen in de gaten te houden en hier nooit overheen te gaan. Voornamelijk als de buitentemperatuur al aan de hoge kant is, is het goed om niet te lang in de opblaasbare jacuzzi te zitten. Na ongeveer 15 tot 30 minuten merk je waarschijnlijk dat je er wel weer klaar mee bent. Dwing jezelf nooit om nog langer in de opblaasbare jacuzzi te blijven zitten, want dan ervaar je geen voordelen meer van jouw bubbelsessie. Je maakt namelijk gebruik van jouw opblaasbare jacuzzi om te ontspannen, niet om te stressen dat je het te warm hebt. Houd daarom altijd jouw grenzen in de gaten, drink genoeg water en neem na de bubbelsessie een lekkere koude douche.

Bubbel tip 4: Kies voor koele drankjes.

In de zomer is een lekker koel drankje onmisbaar, ook in je eigen opblaasbare jacuzzi. Als je gebruik maakt van kunststof glazen kun je jouw koele drankje gewoon veilig meenemen in je opblaasbare jacuzzi. Hierdoor zorg je er direct voor dat je voldoende drinkt. Drink jouw drankjes altijd zo koud mogelijk. Vind jij een alcoholisch drankje lekker in jouw opblaasbare jacuzzi. Let er dan op dat het drankje wat zwaarder kan vallen, zeker wanneer je deze drinkt tijdens een hittegolf.

Bubbel tip 5: Nodig gezellig wat mensen (bubbelfanaten) uit!

De zomer is het ideale moment om mensen uit te nodigen voor een barbecuefeest in jouw eigen tuin. Na de barbecue kunnen jullie samen genieten van nog een lekker drankje in jouw opblaasbare jacuzzi. Een gezellige middag en avond zoals dit zullen niet veel mensen af willen slaan, waardoor jouw feestjes een gegarandeerd succes zullen zijn. Daarnaast maak jij jouw bubbelsessie op deze manier niet alleen heel ontspannen, maar ook nog eens heel gezellig.

Bubbel tip 6: Tijd om lekker te genieten van jouw spa?

Heb jij ook al zo veel zin gekregen om van de zomer lekker van jouw opblaasbare jacuzzi gebruik te maken? Online kun je de beste accessoires en spullen kopen om jouw spasessie helemaal compleet te maken. Hierdoor haal jij het maximale uit jouw eigen opblaasbare jacuzzi en zorg je ervoor dat jouw spa optimaal gebruikt wordt. Wil je nog wat meer informatie of advies ontvangen? Neem dan heel eenvoudig contact op met de online bubbellijn of bubbelchat