Jacuzzi LED verlichting

jacuzzi verlichting van intex verlichting tot lay z spa verlichting.

Spa verlichting voor Intex en Lay-Z spa

Creëer de ideale sfeer voor een onvergetelijke avond in je opblaasbare spa.

Ontdek de magie van onze hoogwaardige spa verlichting! Met de Lay-Z Spa 7-Color LED lamp en de Intex LED verlichting jet en bubble breng je een betoverende ambiance naar jouw bubbelende oase. Of je nu ontspant in een Lay-Z Spa of geniet van het luxe comfort van een Intex bubbelbad, deze LED verlichting voegt de perfecte sfeer toe aan je spa-ervaring.

De Lay-Z Spa 7-Color LED lamp is speciaal ontworpen voor alle Lay-Z Spa modellen met bubbels. Eenvoudig te installeren, bevestig je de lamp gewoon op een van de bubbeljets en je bent klaar om te genieten van een prachtige lichtshow. Voor de ultieme spa-ervaring in je Intex PureSpa, vertrouw op de Intex LED verlichting jet en bubble. Met de Intex LED lamp beleef je ontspanning in stijl. Maak je spa-ervaring compleet met onze verbluffende spa verlichtingsopties. Ervaar de harmonie tussen het warme, bruisende water en de fascinerende kleuren van de LED lampen. Creëer de ideale sfeer voor een onvergetelijke avond in je opblaasbare spa. Ontspan, herlaad en geniet van een serene en luxueuze spa-ervaring die al je zintuigen prikkelt!

ALTIJD HET BESTE PRODUCT VOOR JOU...

Kies de juiste spa verlichting.

Geniet van sfeervolle avonden in je opblaasbare spa met de perfecte verlichting. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag van gezellig bubbelen met vrienden, de juiste spa-verlichting maakt het verschil. Met een scala aan opties kun je de ideale ambiance creëren die verleden bij jouw stemming en omgeving.

Voordat je spa-verlichting aanschaft, is het essentieel om te controleren welk type verlichting het beste is bij jouw spa-model uit het verleden. Sommige spa’s kunnen de verlichting verwijderen die werkt op waterkracht van de jets, terwijl andere modellen een handige lamp op batterijen werken. Zorg ervoor dat je de compatibiliteit van de verlichting vermijdt om teleurstellingen te voorkomen. Voor het ontwikkelen van hun spa graag zo milieuvriendelijk mogelijk houden, zijn spa-lampen op waterkracht een uitstekende keuze. Deze lampen werken op de waterstroom van de jets, waardoor je geen extra batterijen nodig hebt. Gewoonweg genieten van je bubbelbad en de verlichting zal zijn magische werk doen!

Of je nu kiest voor spa-verlichting of waterkracht van batterijen, er is voor elk wat wils. Voeg een vleugje magie toe aan je spa-avonden en transformeer je bubbel.

Spa verlichting: Een kleurrijk tintje aan jouw bubbelervaring!

Al eeuwenlang worden kleuren gebruikt voor genezing en ontspanning. In de moderne tijd vinden we deze toepassingen terug in alternatieve geneeswijzen en zelfs in onze dagelijkse routines. De kracht van kleur en het belang ervan voor ons lichaam zijn fascinerend en op een kleurrijke manier leggen we dit graag uit.

Stel je eens voor, je ligt heerlijk te ontspannen in je Intex PureSpa of Lay-Z spa, omringd door de diepe en heldere kleuren van bloemen. Kleuren spelen een cruciale rol in ons leven, maar we realiseren ons vaak niet hoe ze onze geest beïnvloeden. Kleurtherapie, ook wel bekend als chromotherapie, is een oude praktijk waarbij verschillende kleuren worden gebruikt om fysieke en emotionele problemen te behandelen. Elke kleur heeft zijn eigen unieke eigenschappen en energie die een positieve invloed kan hebben op ons welzijn.

Zo kan blauwe verlichting in je spa bijvoorbeeld een gevoel van rust en kalmte bevorderen, terwijl groene verlichting een gevoel van harmonie en balans kan creëren. Rode verlichting daarentegen staat bekend om het stimuleren van energie en passie. Met spa verlichting kun je nu zelf de kracht van kleuren ervaren tijdens het bubbelen. Of je nu wilt ontspannen na een drukke dag, jezelf wilt opladen met nieuwe energie, of gewoon wilt genieten van de prachtige kleuren om je heen, spa verlichting biedt jou de mogelijkheid om jouw bubbelervaring naar een hoger niveau te tillen.

Dus waarom zou je je beperken tot alleen het visuele genot van kleuren in je dagelijkse kledingkeuze? Voeg kleurrijke verlichting toe aan je La-Z spa of Intex PureSpa en laat de kracht van kleuren jouw geest en lichaam verwennen terwijl je geniet van de rustgevende warmte van het water. Creëer jouw eigen kleurrijke bubbelervaring en ontdek de magie van spa verlichting tijdens het bubbelen!

De kleuren van spa verlichting.

De kleuren van spa verlichting hebben meer invloed op ons dan we ons vaak realiseren. Kleur is eigenlijk een vorm van licht, een elektromagnetische straling die op dezelfde manier trilt als hitte, geluid en radiogolven. Wanneer licht op objecten valt, worden bepaalde kleuren geabsorbeerd en andere gereflecteerd. Wat wij kunnen zien, zijn de kleuren die worden teruggekaatst.

De kleurentherapie, ook wel bekend als chromotherapie, heeft een lange geschiedenis en is door de jaren heen intensief onderzocht. Het is wetenschappelijk aangetoond dat kleurentherapie op celniveau kan werken en effectief kan zijn bij verschillende ziekten en kwalen. De therapie kan verlichting brengen en zelfs tot genezing leiden. Ons lichaam is van nature gewend om veel natuurlijk licht te ontvangen, en daarom ervaren we in de donkere wintermaanden soms een tekort aan natuurlijk licht. Dit gebrek aan licht kan ons humeur beïnvloeden en sommige mensen ervaren zelfs een winterdepressie. Daarom is het gebruik van kunstmatig licht, zoals spa verlichting, van groot belang om ons welzijn te bevorderen.

In een spa komen licht en water samen, wat een extra dimensie aan de bubbelervaring toevoegt. De kleuren van de verlichting in de spa kunnen variëren, van kalmerende blauwtinten tot stimulerende rode en groene kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen unieke effect op ons lichaam en geest. Wanneer je jezelf onderdompelt in het warme water van de opblaasbare spa en omringd wordt door de betoverende kleuren van de spa verlichting, ervaar je een gevoel van rust en ontspanning. De kleuren brengen niet alleen sfeer en gezelligheid, maar kunnen ook bijdragen aan een gevoel van welzijn en harmonie.

Dus, de volgende keer dat je geniet van een heerlijk bubbelbad in je opblaasbare spa, let dan eens extra op de kleuren van de spa verlichting. Laat jezelf meevoeren door de magie van kleuren en ervaar de positieve effecten op je lichaam en geest terwijl je ontspant en geniet van de rustgevende warmte van het water.

Chromotherapie of kleurentherapie.

Als fervente genieter in de opblaasbare spa heb je er natuurlijk al wel eens van gehoord, maar de chromotherapie of kleurentherapie is nog een nieuw relatief fenomeen. Chromotherapie is een alternatieve manier van genezing die kleuren en licht gebruikt om de energiebalans te herstellen en klachten te verhelpen. En wat is nu een uitgelezen plek om met kleuren en licht te werken? Juist, in de spa! De kleuren in de opblaasbare spa is gebaseerd op kleurentherapie. Een Led verlichting in de spa maakt gebruik van de positieve eigenschappen van het licht op de mens tijdens het bubbelen. Mensen die een opblaasbare spa hebben juist op die plek even tijd om te ontspannen en rustig te blijven zitten. Dat kan dus mooi gecombineerd worden met een kleurenkuurtje. Je geniet van de vele voordelen van zowel, de hoge temperatuur, als de massagestralen over uw lichaam.

Ieder keur in de opblaasbare spa een ander effect.

Hoe moet je dat verband nu zien; Jouw gezondheid bevorderen door middel van kleuren? Dat leggen we even uit. Alle opblaasbare spa’s kan men tegenwoordig gebruikmaken van spa LED verlichting. Om de paar minuten verandert de LED verlichting van kleur in de opblaasbare spa. Meestal betreft het de kleuren rood, geel, groen, paars en blauw. Elke kleur heeft zo zijn specifieke uitwerking op uw geestelijk welzijn. Een gezonde geest stimuleert op zijn beurt weer de gezondheid van uw lichaam. Jammer dat niet alle kleuren in uw omgeving dit effect hebben, want dan was het haast onmogelijk geweest om ongezond te zijn. Iedere kleur schijnt meestal enkele minuten waarna de volgende kleur aan de beurt is.

Wat is de psychologie van de kleur blauw?

Blauw heeft een verkoelend en kalmerend effect en helpt je te ontspannen. Daarnaast heeft het een positieve werking op het maag- en darmstelsel en helpt het tegen chronische klachten die ontstaan door een verlaagde weerstand zoals verkoudheid, infecties, huidproblemen en depressies. Blauw helpt je dus de winter door in je Intex of Lay-Z opblaasbare spa. Verder verbetert het menselijke eigenschappen als kalmte, eerlijkheid, vriendelijkheid en innerlijke vrede. Ook voor waarheid, diepte in emoties en toewijding moet je even in het blauwe licht gaan zitten.

Geel zorgt voor stimulatie en creativiteit.

Geel zorgt vooral voor een activerend effect op uw lever, galblaas en luchtwegen. De kleur prikkelt. Verder is deze kleur goed tegen maagklachten, duizeligheid en diabetes. Het heldere geel in de spa is een kleur van tevredenheid, het symbool van de zon, het doet ons denken aan de zomer. Het houdt ons alert en geeft ons tegelijkertijd een onbezorgd gevoel en een gevoel van vrijheid. Geel verhoogt vrolijkheid, humor, persoonlijke kracht, intelligentie en logica. 

Groen laat je rustig en diep ontspannen.

Groen heeft een zeer positief effect op de longen en luchtwegen, met als gevolg een evenwichtige ademhaling. Ideaal voor Carapatiënten die last hebben van bijvoorbeeld bronchitis dus. Groen is de kleur van de natuur, van landschappen en deze kleur geeft ons de associatie met gezonde buitenlucht. Het helpt tevens bij een hoge bloedruk, indigestie en oververmoeidheid. Verder ondersteunt het eigenschappen als liefde, communicatie, sociaal karakter en aanvaarding. Groen verschaft emotionele evenwichtigheid. De kleur groen in de spa laat werkelijk iedereen van zijn groene kant zien!

Rood motiveert en inspireert en geeft je kracht.

Lichamelijk bevordert het een goede werking van onze organen en spieren en helpt het onder andere tegen vermoeidheid en, zoals de kleur al doet vermoeden, tegenbloedarmoede. Als je de kleur rood gebruikt in de spa geeft dit warmte, het activeert de lichaamsgeest en geeft vitaliteit en energie aan ons lichaam. Het geeft ons een aangenaam gevoel doordat het de zenuwen van onze zintuigen stimuleert. Verder helpt het bij de genezing van wonden. Deze kleur staat voor doelgerichtheid, voor moed, uithoudingsvermogen, wilskracht en doorzettingsvermogen. Een fantastische kleur voor tijdens het bubbelen. Mooi rood is echt niet lelijk.

Oranje stimuleert de stofwisseling.

Oranje werkt goed tegen rimpels, striemen en een droge huid, stimuleert creativiteit, productiviteit, plezier, optimisme, enthousiasme en het uiten van emoties. Staat voor vitaliteit, praktische instelling, levenslustig, houden van uitgaan, vrolijk en speels.

Violet / paars stimuleert het lymfestelsel.

Violet / paars werkt pijn verlichtend en heeft een gunstig effect op bijvoorbeeld cellulitis en oedeem. Stimuleert ook de intuïtie, verbeeldingskracht, artistieke kwaliteiten en meditatie. Violet / paars staat voor gevoeligheid, creativiteit, grenzeloze stromingen, zoekend naar spirituele ontwikkelingen en dienstbaarheid. Voor positiviteit in alle facetten van uw leven, hoef je zodoende alleen maar een de Led verlichting in de opblaasbare spa aan te zetten.

Kleurentherapie dankzij spa LED verlichting.

De belangrijkste kleuren die ons beïnvloeden dat zijn de regenboogkleuren van het spectrum: rood, oranje, groen, blauw en paars/violet. Een kleurentherapie maakt gebruik van bepaalde technieken om je een gebalanceerde hoeveelheid kleurenenergie in het fysieke en energetische lichaam te geven en bevordert hierdoor uw algemeen welzijn. Er bestaan diverse behandeltechnieken zoals het bijschijnen met gekleurd licht of een bubbelmassage met gekleurde LED verlichting. De LED verlichting met verschillende kleuren in de opblaasbare spa hebben een positieve invloed op alle organen en voor kwaaltjes zijn toe te passen kleuren of kleurcombinaties bekend. Veel bubbel plezier.