Bezorgmogelijkheden

Bezorgen & afhalen

De beste jacuzzi bezorgservice zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat je bestelling de volgende dag gratis thuis of op je werk bezorgen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen in één van onze winkel. Dan staan we daar alvast op je te wachten met een kopje koffie.

Jazeker! Tijdens het bestelproces vul je jouw eigen factuurgegevens in en bij het afleveradres kies je voor de optie Gebruik een ander afleveradres. Dan bezorgen wij de factuur bij je en jouw pakket verzenden wij naar het ingevulde bezorgadres in Nederland, België of Duitsland.

Wanneer je niet thuis bent, biedt onze eigen chauffeur jouw pakket nogmaals aan de volgende werkdag.

Wanneer je niet thuis bent, en het pakje ook niet bij de buren kan worden afleverend, dan probeert onze chauffeur het de volgende dag nogmaals. Heb je al een leuk kaartje in de brievenbus gekregen? Kijk dan op mijn account. Log in met jouw persoonlijke code (die op het kaartje staat) en geef aan waar jouw pakket bezorgd mag worden: op jouw eigen adres op een door u gekozen dag en tijd, bij jouw buren of bij een afhaalpunt waar je het zelf kunt afhalen.

Als u de producten zoals accessoires met uitzondering van opblaasbare jacuzzi’s (van maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur online heeft besteld en betaald*, wordt jouw bestelling in Nederland, Duitsland en België binnen 24 uur bij je bezorgd door DHL Parcel of GLS**.

Er zijn een paar uitzonderingen op de 24-uurslevering.

Bestellingen die worden afgehaald op ons depot, i.v.m. de openingstijden van ons depot, kan het echter zijn dat de bestelling pas een dag later af kunt halen (max. 48-uurs levering).

Weekend bestellingen

Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald* (vrijdag na 23.00u, zaterdag en zondag) worden op maandag in behandeling genomen en daarna binnen 24 uur bezorgd.

Opblaasbare Jacuzzi’s

Als je een jacuzzi (van maandag t/m vrijdag) voor 12.00 uur online heeft besteld en betaald*, wordt jouw bestelling in Nederland binnen 1 tot 4 werkdagen uur bij je bezorgd*

Leveringsvoorwaarden

Meer over onze leveringsvoorwaarden vindt u in onze verkoopvoorwaarden.

Reguliere verzendkosten

Voor bestellingen boven € 30.- op accessoires is de verzending gratis! Bij bestellingen onder € 30.- worden verzendkosten van € 6.99 in rekening gebracht. Als je jouw bestelling direct afhaalt op het depot, dan betaal je geen verzendkosten.

Uitzonderingen

Bij het verzenden van opblaasbare jacuzzi’s berekenen we een ander tarief, de verzending van opblaasbare jacuzzi’s (palletvracht) berekenen we eenmalig aan verzendkosten € 39.95.

Ja, bijna elke bestelling (er zijn uitzonderingen) kun je afhalen in ons depot. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de bestelling wilt afhalen. Aan het einde van jouw bestelling ontvang je per e-mail een orderbevestiging.

Het enige wat je hoeft mee te nemen is uw legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.)