Slider homepagina opblaasbare jacuzzi

Hoe werkt het?

Opblaasbaarjacuzzi.nl biedt je de mogelijkheid om jouw opblaasbare jacuzzi in het depot in Eindhoven of Enschede af te halen binnen 1 uur na je bestelling. Je kunt dit aangeven bij het plaatsen van je bestelling. Een medewerker neemt telefonisch contact met je op voor de gewenste locatie en tijdstip. Je kunt uitsluitend betalen bij afhalen met een Ideal betaling (tikkie).

Binnen 2uur, dat beloven we. De beschikbare ophaalmoment neemt een medewerker van ons telefonisch met je door. Afhankelijk van de openingstijden van het depot (magazijn) en het tijdstip van bestellen, kan je voor een ophaalmoment kiezen op de dag zelf, of op de eerstvolgende beschikbare werkdagen.

Helaas kunnen wij geen wijzigingen doorvoeren in de Bestellen & Ophalen afspraak of tijdslot, kom je de bestelling niet ophalen dan annuleren we gewoon je bestelling.

Helaas is het niet mogelijk om accessoires bij te bestellen en op te halen. In dit geval zal je de accessoires online bestellen zodat je het de volgende werkdag in huis hebt.

Je kan je opblaasbare jacuzzi ook door iemand anders laten ophalen met de ophaalbevestiging die je in je mail hebt ontvangen. We verzoeken je dan wel de betaling af te ronden middels een Tikkie.

TIP:  Omdat de jacuzzi nogal zwaar is raden we je wel aan die persoon ook te laten bubbelen in het heerlijke warme water, hij doet al het sjouwwerk voor je 🙂

Haal je je bestelling op in het depot? Dan betaal je geen verzendkosten.

Bestel je voor voor 14:00 uur? Dan kun je je opblaasbare jacuzzi binnen 2uur ophalen.

Bestel je op zaterdag of op zondag, dan kun je uiterlijk maandagochtend je opblaasbare jacuzzi ophalen. Je krijgt een mailtje of een belletje van een medewerker als je bestelling klaarligt in het depot.

opblaasbare jacuzzi afhalen